Obec Kamberk
ObecKamberk

GDPR


Informace k GDPR

Obec Kamberk, IČ : 00233081 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni nabytí účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, bude disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro Obec Kamberk ke dni 25.5.2018 je jmenována: Martina Švecová, e-mail: svec.martina@seznam.cz, tel. 732 449 978


Více informací k nařízení GDPR naleznete na

 

GDPR – informace

GDPR_informace_pro_subjekty_udaju.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 1,78 MB

Příloha – seznam agend obce

gdpr_analyza_pusobnosti_obce_OOU_2018.xlsx
Typ souboru: XLSX dokument, Velikost: 1,6 kB

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Východ a západ slunce

Slunce vychází:7:31

Slunce zapadá:16:06