Obec Kamberk
ObecKamberk

GDPR


Informace k GDPR

Obec Kamberk, IČ : 00233081 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni nabytí účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, bude disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro Obec Kamberk ke dni 25.5.2018 je jmenována: Martina Švecová, e-mail: svec.martina@seznam.cz, tel. 732 449 978


Více informací k nařízení GDPR naleznete na

 

GDPR – informace

GDPR_informace_pro_subjekty_udaju.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 1,78 MB

Příloha – seznam agend obce

gdpr_analyza_pusobnosti_obce_OOU_2018.xlsx
Typ souboru: XLSX dokument, Velikost: 1,6 kB

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Mobilní aplikace

V obrazeGoogle playApp Store

Východ a západ slunce

Slunce vychází:05:49

Slunce zapadá:20:21